Peggy Kruin

R E G I O : ROTTERDAM

Peggy L. Kruin – Stiefgezinscoaching & Familiecommunicatie

Peggy Kruin

Met een achtergrond in communicatie zoek ik steeds  naar overeenkomsten en verbindingen tussen mensen om op creatieve manieren naar oplossingen toe te werken.

Als ervaringsdeskundige - ik ben zelf (stief)moeder van vier kinderen in een samengesteld gezin- ken ik als geen ander de drempels en struikelblokken die kunnen ontstaan bij het scheiden of samenvoegen van gezinnen. Door te handelen vanuit een oprechtheid, onzelfzuchtigheid en kritische blik weet ik scherp in kaart te brengen waar de problemen en oplossingen kunnen liggen.

Communicatie binnen een gezin of een familie kan uitdagend zijn. Moeilijk, gecompliceerd. Door open en onbevangen het gesprek aan te gaan kan er al veel duidelijk worden.

Door uit te gaan van jou als persoon, met jouw eigenheid en karakter wordt gezocht naar manieren die je helpen om jouw toekomst op een voor jou passende manier vorm te geven, helderheid aan te brengen en met positiviteit de toekomst tegemoet te kunnen zien.

De opleiding tot Bijzonder curator in Jeugdzaken heeft me meer inzichten gegeven in de problematiek in de familiaire omgeving. Soms kom je er samen gewoon niet meer uit, en kan het zinvol zijn een Bijzondere Curator aan te vragen die voor je onderzoekt wat in het belang van de kinderen is. De Bijzondere Curator is als het ware de stem van het kind, en heeft een focus op de belangen van het kind.