Paul van Gulick

R E G I O : TILBURG

Paul van Gulick is door zijn werk in het onderwijs (hij was meer dan 20 jaar werkzaam in het voortgezet onderwijs)..

Paul van Gulick

en als maatschappelijk betrokken echtgenoot, vader en opa (hij en zijn echtgenote zijn ouders van drie volwassen kinderen en grootouders van een kleindochter) begaan met het lot van kinderen die in lastige situaties verkeren. Paul heeft oog voor de uniciteit van elk kind en wil daarom

..als Bijzondere Curator en geregistreerd Kindbehartiger ook garant staan voor een op maat gesneden aanpak.

Het werk als Bijzonder Curator in Jeugdzaken en als Kindbehartiger geeft Paul de gelegenheid om naar beste kunnen een luisterend oor te bieden en energiek en daadkrachtig op te komen voor het belang van het kind. Dit alles vanuit de vaste overtuiging dat de stem van het kind ertoe doet. Het kind dient gehoord en vertegenwoordigd te worden in moeilijke situaties die het kind direct aangaan.

Paul is als Bijzondere Curator in Jeugdzaken én als Kindbehartiger verbonden aan Spil Hedel – Den Bosch. Daarnaast is hij zelfstandig werkzaam als toonkunstenaar en is hij beleidsmedewerker bij Stichting Nieuwe Veste in Breda. Tevens zet Paul zich als bestuurslid van Stichting Jeugdwelzijn Zuid-India in voor (wees)kinderen in India.

Meer informatie: www.dekleineklaver.com