Marianne Lautenbach

R E G I O : DRACHTEN

Ik ben een specialist in het jeugdrecht met daarnaast de nodige praktijkervaring binnen de jeugdzorgketen als raadsonderzoeker en AMK-onderzoeker.

Marianne Lautenbach

 Al bijna twaalf jaar werk ik als jurist in de jeugdzorg waar ik gezinsvoogden, Veilig Thuis medewerkers en jeugdreclasseerders ondersteun bij hun werk. Mijn juridische kennis combineer ik met een heldere kijk op kindproblematiek en gezinssystemen. Mijn oprechte interesse in mensen en kinderen in het bijzonder zorgt ervoor dat ik mij met een open blik inzet in de functie als bijzondere curator.
Reacties op dit artikel:


Zehra Çopur
09 juli 2018 - 15:05


Ik zit vast in de communicatie sinds vader alle erkenning heeft gekregen in samenwerking met een vrijwillige contactpersoon. Ik word als moeder niet gezien. Al meer dan 1 jaar mag haar niet zien met redenen dat mij behoorlijk boos maakt. IKan word niet netjes behandeld naar mijn dochter toe. De belangen van mijn dochter inmiddels bijna 6 jaar worden niet behartigd maar die van vader. Ik voel me hierin machteloos en maak daarin dreigende uitspraken terwijl ik alleen een samenwerking wil en dat mijn dochter ook haar moeder kan zien. Ik weet niet waar ik om de Hulp moet vragen. Mijn dochter heeft na de geboorte ook een bijzondere curator gehad in drachten. Mijn vraag is of ik geholpen kan worden wat mijn dochter betreft. Groetjes Zehra Çopur


Uw reactie, mening:
Vul het volgende veld niet in:
Naam:
Email:
Bericht:
Om spam tegen te gaan dient u het onderstaande hokje aan te vinken en moet u mogelijk een vraag beantwoorden.

Uw reactie is niet anoniem. Uw IP adres zal worden opgeslagen.